Szef kuchni Gorzyczki

  • Gorzyczki
  • Dussmann Polska Sp. Z O.o.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji Zarządzanie podległym personelem Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu Nadzór nad systemem bezpieczeństwa żywnościNasze oczekiwania: Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej Bardzo dobra organizacja pracy Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników, Praktyczna znajomość systemu HACCP Kreatywność i otwartość na zmiany Oferujemy: Bezpłatne posiłki pracownicze Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego) Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku  Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę po okresie próbnym, z terminowymi wypłatami