Kierownik restauracji Gorzyczki

  • Gorzyczki
  • Dussmann Polska Sp. Z O.o.

 Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu Raportowanie wyników do przełożonych Utrzymywanie dobrych relacji z klientem Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usługOczekujemy: Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta) Wykształcenia minimum średniego, preferowane wykształcenie kierunkowe Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy Dobrej znajomości MS Office Umiejętności liderskich w zakresie zarzadzania ludźmi Dobrej organizacja pracy Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów Oferujemy: Konkurencyjne warunki zatrudnienia, atrakcyjny system premiowy Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego) Bezpłatne posiłki pracownicze Praca od poniedziałku do piątku Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu Możliwość rozwoju w strukturach organizacji Profesjonalne szkolenia