Kucharz Zmianowy

  • Siemianowice Śląskie
  • Smart Hr
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Organizację pracy kuchni i podległego zespołu,  Delegowanie bieżących zadań i nadzór nad 2-osobowym zespołem, Kontrolę produkcji i FC, Koordynację prawidłowego prowadzenia dokumentacji HACCP, Dbałość o wysokie standardy higieny pracy i BHP oraz zasad HACCP, Obsługę nowoczesnego oprogramowania produkcyjnego, Raportowanie realizacji prac do Szefa Kuchni.  Od kandydatów na to stanowisko oczekujemy: Wykształcenia gastronomicznego (minimum zawodowe),  Minimum 3-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku, Szerokiej wiedzy w zakresie kuchni polskiej i sztuki gotowania,  Posiadania aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej,  Dyspozycyjności, punktualności, bardzo dobrej organizacji pracy i zdolności współpracy z zespołem, Umiejętności zarządzania zespołem i delegowania zadań, Dobrej znajomości obsługi komputera i pakietu MS Office.  Pracodawca oferuje: Stabilną pracę w nowoczesnej firmie cateringowej, Umowę o pracę i zatrudnienia na pełen etat, Pracę wyłącznie na dzienną zmianę, Satysfakcjonujące wynagrodzenie, powiększone o premię minimum 3 x w roku,  Szeroki pakiet benefitów pozapłacowych, m.in. posiłki pracownicze, pakiet sportowy, ubezpieczenie grupowe, prywatna opieka medyczna, Dostęp do szkoleń kulinarnych i menadżerskich, Niezbędne i nowoczesne narzędzia pracy, Wsparcie zespołu i innych działów firmy, Możliwość podnoszenia swoich kompetencji i udziału w szkoleniach.Dla naszego klienta – prężnie rozwijającej się firmy cateringowej obsługującej największe imprezy kulturalne na śląsku oraz Klientów indywidualnych, poszukujemy kandydata na stanowisko: